نما سرامیکنمای ساختمان

نما سرامیک ساختمان ویژگی ها و نحوه نصب

هر ساختمانی نیاز به نما دارد. در واقع از نما بعنوان پوشش و یا لباس ساختمان یاد می شود. انتخاب نما نیز کاملاً بستگی به سلیقه افراد دارد. اما با این حال باید بهترین متریال برای اجرا انتخاب شود. همانطور که می دانید در گذشته از کاشی بعنوان نما استفاده می شده است که با روی کار آمدن متریال های دیگر مانند سنگ مصنوعی ، سرامیک و غیره استفاده از کاشی به پایین ترین حد ممکن رسید. نصب نما سرامیک

یکی از ویژگی های مهمی که نمای یک ساختمان باید داشته باشد، این است که در برابر تغییرات آب و هوایی مقاوم باشد. حال بگذریم از این موضوع؛ که زیبایی نما نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. با توجه به توضیحات اولیه اعلام می کنیم که ما در این مقاله قصد داریم در خصوص نما سرامیک ساختمان صحبت کنیم.

نمای سرامیکی

زمانی که سرامیک بعنوان یک متریال باکیفیت وارد بازار شد، استفاده از سنگ بعنوان نمای ساختمانی به شدت کاهش یافت. سرامیک ها که در طرح و رنگ های مختلف ارائه می شوند، دارای مزایای مختلفی نیز هستند که هر کدام از آنها افراد را مجاب به استفاده از آن می کند. در ادامه به این ویژگی های مهم اشاره خواهیم کرد.
ناگفته نماند که اگر افراد نیاز خود را به استفاده از متریال سنگ بعنوان نما بیشتر حس می کردند، باز هم از انتخاب‌شان سرامیک بوده است اما از نوع سرامیک های طرح سنگ، تا با یک تیر دو نشان را زده باشند.

ویژگی های نما سرامیک ساختمان

نمای سرامیکی به ساختمان زیبایی بسیاری فوق العاده ای می بخشند. البته این موضوع بستگی زیادی به نحوه و چگونگی نصب سرامیک نیز دارد. لذا توصیه می کنیم که اگر قصد استفاده از سرامیک در نمای ساختمان خود دارید، حتماً آن را به اساتید کارکشته بسپارید.

از دیگر خصوصیات نمای سرامیکی ساختمان ها می توان به داشتن تنوع در طرح و رنگ سرامیک اشاره کرد. دقیقاً به همین دلیل است که استفاده از این متریال روز به روز در حال بیشتر شدن است.

نما سرامیکی ساختمان

آسیب نرسیدن به نمای ساختمان یکی از دیگر دغدغه های افراد است که با نمای سرامیکی به کمترین حد خود می رسد. مقاومت سرامیک در برابر مواردی همچون رطوبت، گرما، آب و هوای سرد یا سوزان و یا حتی وزش بادهای شدید، آن را به انتخابی امن برای نماهای ساختمان بدل کرده است.

در کنار استفاده از سرامیک بعنوان نمای بیرونی ساختمان، از آن بعنوان دکوراسیون داخلی منزل نیز بهره گرفته می شود. بعنوان مثال از سرامیک برای کف سرویس بهداشتی یا حمام، پذیرایی و آشپزخانه نیز استفاده خواهد شد؛ هر چند سرامیک های مورد استفاده در فضای داخلی و خارجی ساختمان با یکدیگر متفاوت هستند. معمولاً از سرامیک جنس پرسلان در نمای خارجی استفاده می شود.

نما سرامیکی ساختمان

نصب سرامیک در نما سرامیک ساختمان چگونه است

برای نصب سرامیک نما از دو روش بکارگیری از ملات و یا چسب سرامیک استفاده می شود که هر کدام را به اختصار توضیح خواهیم داد:

نصب نما سرامیک ساختمان با استفاده از ملات

بکارگیری ملات جهت نصب سرامیک در نمای ساختمان، از روش های بسیار قدیمی محسوب می شود که برای انجام آن، سرامیک های مورد استفاده باید قابلیت جذب کردن آب را داشته باشند. فقط در این صورت است که می توانید از ملات ها مثل دوغاب سیمان بهره ببرید. از اشکلات استفاده از ملات می توان به ناکارآمدی نصب آن در ساختمان های با تعداد طبقات بالا اشاره کرد.

ضمناً علاوه بر اینکه باید زمان زیادی را برای این روش از نصب صرف کرد، کاملاً باید دقت نمود تا ملات با سرامیک ها کاملاً متصل شده باشند، در غیر اینصورت باید منتظر بود تا با کمترین فشار و ضربه سرامیک های نصب شده از نمای ساختمان کنده و جدا شوند.

نصب نمای سرامیکی ساختمان با استفاده از چسب

در روش های جدید نصب نمای سرامیکی ساختمان، از چسب به جای دوغاب استفاده می کنند. در واقع برای انجام آن از ملات کمک گرفته و چسب را به سرامیک ها می چسبانند. این روش می تواند به مقاومت سرامیک های نصب شده بیانجامد. دقت شود که این روش برای چسباندن سرامیک های نوع پرسلان که در برابر آب نفوذناپذیر می باشند، استفاده خواهد شد.

نوع جدیدتری از روش نصب نمای سرامیکی در ساختمان ها وجود دارد که دیگر ملات جایگاهی در هنگام نصب نخواهد داشت. رولپلاک ( پیچ و قلاب ) جایگزین ملات در این روش نصب شده است. طریقه انجام کار نیز به این صورت است که ابتدا گیره هایی که از جنس آهن هستند را روی ساختمان کار گذاشته می شوند و سپس سرامیک را روی نما به گیره ها وصل می کنند. البته می توان از دریل نیز استفاده کرد؛ به این صورت که بر روی دیوار و سرامیک سوراخ هایی ایجاد کرده و بعد سرامیک ها را به ساختمان پیچ خواهند کرد. این روش به روش خشک معروف است.

از ویژگی های روش خشک در نصب نمای سرامیکی ساختمان می توان به سریعتر انجام شدن آن اشاره کرد. همچنین نصب بسیار آسان سرامیک از دیگر خصوصیات روش خشک خواهد بود. گفتنی است که در این روش و در انتهای کار نخاله ای نیز بر جای نخواهد ماند.

لطفا در صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید ، همچنین میتوانید محصولات ما را در فروشگاه خرید کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا